Sepetim

İade Koşulları

cetinhome.com, "14 gün" iade garantisi sunar.

Tüm iade ve değişim işlemlerini 0 850 30 444 50 iletişim numaramızdan firmamıza ulaşarak başlatabilirsiniz.

İade işlemlerinde kargo ücreti, ürün kaynaklı (hata, kusur, defo gibi) durumlarda cetinhome.com tarafından karşılanmaktadır.

"Keyfi iade" olarak tanımladığımız(renk değişimi, ebat değişimi, farklı ürün alma, vazgeçme gibi) durumlarda ve tüm değişim işlemlerinde kargo ücretleri(müşteriden dönüş ve yeni ürünün gönderilmesi toplam 2 kargo bedeli) anlaşmalı kargomuz üzerinden, anlaşmalı fiyatlarla alıcıya aittir. Değişim durumunda alıcı kargo ücretlerini havale/eft ile gönderir, İade durumlarında ise iade edilecek tutardan düşülerek iade gerçekleştirilir.

İade kargonuz firmamıza ulaştığında, 3 iş günü içerisinde iade işleminiz gerçekleştirilecektir.

İadeler mutlak surette orijinal kutu veya ambalajı ile birlikte, ürünün kargoda zarar görmesini engelleyecek surette ayrı bir ambalaj ya da kargo poşetine konularak yapılmalıdır ve bu konuda tüm sorumluluk alıcıya aittir.

İade ürün kargoya gönderime hazır halde kendi paketi ya da kutusu ile birlikte başka bir poşet ya da ambalaja konularak teslim edilmelidir. Kargonun ürünü paketleme gibi bir yükümlülüğü yoktur. Ürünün taşıma esnasında zarar görmesi ile alakalı tüm sorumluluk alıcıya aittir.

Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş (örnek: orijinal kutu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış ve kargo koli bandı ile bantlanmış ürünler kabul edilmez) TEKRAR SATILABİLİRLİK ÖZELLİĞİNİ KAYBETMİŞ, BAŞKA BİR MÜŞTERİ TARAFINDAN SATIN ALINAMAYACAK DURUMDA OLAN ÜRÜNLERİN İADESİ KABUL EDİLMEYECEKTİR. İadeye uygun olmayan ürünlerin kargo ücretleri(müşteriden dönüş ve tekrar gönderilmesi toplam 2 kargo bedeli) havale/eft ile alınarak ürün geri gönderilir.

Fiyat farklılığı söz konusu ise; daha ucuz ürünlerde fark iadesi yapılmakta, daha pahalı ürünlerde ise fiyat farkı talep edilmektedir.

İade ve değişim inceleme işlemleri için, ürün faturası gönderimi zorunludur.(Faturanız elektronik olarak mailinize gönderilmektedir, mailinizden ulaşabilirsiniz.)

Faturasız ürünlerde inceleme, değişim ve iade işlemi yapılamamaktadır.

İşbu şartlar alıcılara bildirilmiştir ve alıcılar bu şartları kabul etmiş sayılır.